Home » Begeleiding

Begeleiding

Individuele begeleiding

1 op 1 begeleidingen zijn mogelijk bij alle hulpvragen. De begeleiding vindt plaats in de praktijk in Leopoldsburg of kan online doorgaan wanneer dit praktischer is voor je of de afstand tot de praktijk te groot is.

Meer info over het individuele begeleidingstraject

Groepstraject

Vanaf september 2022 is het mogelijk om begeleiding te volgen in een kleine groep. Het traject ‘Gewoon Gezond’ bevat alle informatie en praktische tools die je nodig hebt om te beginnen met een gezonde levensstijl en deze ook vol te houden op lange termijn. De ondersteuning van de groep is een enorme meerwaarde.

Kom meer te weten over “gewoon gezond”

Gezonde levensstijl en afvallen

Voor wie een gezonde levensstijl wil aannemen, misschien zelfs enkele kilootjes wil afvallen. Maar vooral ook wanneer je een betere relatie met wil met eten.

Lees meer

Gastric bypass

Heb je een gastric bypass en ervaar je klachten? Of kom je in gewicht aan en wil je dit een halt toe roepen? Dan is voedingsadvies hier zeer zinvol.

Lees meer

Diabetes type2

Ben je net geweten gekomen dat je diabetes type 2 hebt? Of heb je al langer diabetes en krijg je dit moeilijk onder controle.

Lees meer

Maag- en darmproblemen

Wanneer je last hebt van maag- darmprobelen is het zinvol om ook je voeding onder de loep te nemen en te kijken of hier triggers zitten.

Lees meer

Suikeranalyse

Soms is het niet duidelijk waarom gewicht verliezen zo moeilijk is of waarom je diabetes niet onder controle geraakt. Een suikeranalyse kan je hierop een antwoordt geven.

Lees meer

Workshops

Ontdek het aanbod van verschillende workshops rond gezonde voeding en het nieuwe groepstraject dat van start gaat in september.

Lees meer

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of via mijn online agenda.

📞 0472/35.81.97
📅 Online agenda

Praktijkadres

Voeding & coaching
Diestersteenweg 31
3970 Leopoldsburg

Meer info