Home » Online begeleiding

Online begeleiding

Januari 2020 opende ik de deuren van mijn praktijk in Leopoldsburg. Ik trachtte van mijn praktijk een gezellige omgeving te maken. Omdat het voor sommige mensen best ver rijden is om op consultatie te komen en het ook niet altijd haalbaar is om tot in Leopoldsburg te komen, is het ook mogelijk om (een aantal) gesprekken online te laten doorgaan.

Je maakt een afspraak voor een intakegesprek in de online agenda. Vergeet zeker niet aan te duiden dat het om een online video-consultatie gaat. Gelieve meteen ook je e-mailadres na te laten zodat ik je een Zoom-link kan sturen.

Je computer voorbereiden

Installeer alvast Zoom op je computer. Je komt naar de consultatie door op de Zoom-link te klikken in je mail-box op het afgesproken moment. Hou de link ook goed bij, deze link gebruik je namelijk elke keer opnieuw. 

Verloop van de gesprekken

De gesprekken online verlopen op dezelfde manier dan dat je normaal in de praktijk zou komen. Ontdek er hier alles over. Het enige verschil is dat je niet op de weegschaal kan staan. Maar dat is het minste van mijn zorgen, ik vermoed dat je er thuis al vaak genoeg gaat opstaan. 

Tijdens de online gesprekken bespreken we alles over je voedingspatroon en krijg je wanneer nodig oefeningen of opdrachten mee, maar het is en blijft allemaal maatwerk

Afspraak maken?

Meer weten wat een gezond levensstijl voor jou kan betekenen?

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of via mijn online agenda.

📞 0472/35.81.97
📅 Online agenda

Praktijkadres

Voeding & coaching
Diestersteenweg 31
3970 Leopoldsburg

Meer info