Home » Hallo!

Hallo!

Ik ben Katrien, diëtiste, diabeteseducator en oprichtster van mijn eigen praktijk voeding & coaching in Leopoldsburg. Als ik je vertel dat gezondheid me heel sterk interesseert, zal je daar waarschijnlijk niet van verschieten. Toch wil ik graag wat meer over mezelf vertellen, zodat je weet bij wie je terecht komt.

Voedingsadvies op maat. Dat is waar ik als diëtiste voor sta. Ik hou niet van kant-en-klare diëten of voedingsadvies. Want, die werken toch maar voor een klein percentage van onze bevolking. Ik werk graag op maat. Op maat van de persoon die in de stoel voor me zit. Jij dus. Ik luister graag naar jouw verhaal. Wat je geschiedenis is, wie je bent en wat je doet. Wat je eet, waarom je die dingen eet en wat jouw moeilijke eetmomenten zijn. Om van daaruit een voedingsplan op te stellen dat bij jou past. Want alleen zo kan je jouw persoonlijke doelen behalen.

We schrappen het woord dieet

We schrappen het woord ‘dieet’. Een voorwaarde als je bij de deur aanklopt. Je gaat niet op dieet bij mij, je verandert je levensstijl. Samen met jou wil ik gaan voor een gezonde levensstijl, zonder dat je het gevoel hebt op dieet te zijn. “Kan dat?”, hoor ik je vragen. Ja, dat kan zeker! Van mij mag je eens snoepen of op vrijdag een frietje eten. Je zal zien dat ook die zaken perfect een plaats kunnen hebben in een gezonde levensstijl. Alles draait om een goede balans. 

Coach the coach

Door mijn extra opleiding rond contextuele gedragstherapie kan ik je leren om zélf je eetgedrag beter te begrijpen.

Ik merkte op dat mensen eigenlijk vaak wel weten wat ze moeten doen om een gezonde levensstijl aan te nemen. Daarom volgde ik een extra coach the coach opleiding gebaseerd op de principes van de contextuele gedragstherapie. Op die manier kan ik je helpen meer inzicht te krijgen in de echte reden waarom een gezond eetpatroon aannemen niet lukt. Eindelijk komaf te maken met emo-eten of die vervelende eetbuien. Kortom je leert je eetgedrag beter begrijpen en kan hier dan op inspelen. 

Afspraak maken?

Meer weten wat een gezonde levensstijl voor jou kan betekenen?

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of via mijn online agenda.

📞 0472/35.81.97
📅 Online agenda

Praktijkadres

Voeding & coaching
Diestersteenweg 31
3970 Leopoldsburg

Meer info