Home » Hoe zal de begeleiding verlopen?

Hoe zal de begeleiding verlopen?

Werken aan jouw eetgewoontes doe ik op een manier die voor jou goed aanvoelt en die bij jou past. Geen crashdiëten meer of jojo-effecten. Wel een gezonde levensstijl die jou meer energie geeft.

Veranderen van jarenlange gewoontes gebeurt niet op 1-2-3. Daarom kan je bij voeding & coaching enkel kiezen voor een traject. Elke starter begint met een intakegesprek. Daar bespreken we bij welk traject je het meeste baat hebt.

Heb je reeds het basis of plus traject afgerond, maar heb je nog nood aan verdere opvolging? Dan kom je in het opvolg traject terecht.

1. Intakegesprek

Om te weten te komen waar jij nood aan hebt en welke doelen jij wil bereiken, starten we altijd met een intakegesprek. Om je advies op maat te geven moet ik je beter leren kennen. We bekijken dan tijdens het intakegesprek ook de verschillende onderdelen van je levensstijl zodat er nadien een op maat gemaakt advies kan gemaakt worden.

DuurtijdPrijs
60 minuten€ 65

2. Traject

Tijdens het intakegesprek krijg je ook uitleg over de verschillende trajecten en beslissen we samen welke van deze de beste keuze is voor je. Trajecten starten vanaf 195 euro.

3. Opvolgtraject

Nadat je het basis of plus traject hebt gevolgd bespreken we of verdere opvolging zinvol is. Tijdens je traject kreeg je stevige handvaten mee voor je nieuwe levensstijl. Bij afronding van dat traject kan het echter zijn dat je bij jezelf opmerkt dat je om welke reden dan ook nog nood hebt aan opvolging. We beslissen dan ook tijdens het laatste gesprek van het traject hoe dit opvolgtraject er voor je zal uitzien.

Afspraak maken?

Klaar voor je eerste intake gesprek?

Medisch voedingsadvies

Ben je doorverwezen door een huisarts of specialist voor medisch voedingsadvies? Dan is een uitzondering op het volgen van de trajecten mogelijk. De tarieven van deze consulten hangen af van de aard van de doorverwijzing en eventuele terugbetaling door het ziekenfonds.

Wil je hierover meer informatie? Dan neem je best even contact op.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of via mijn online agenda.

📞 0472/35.81.97
📅 Online agenda

Praktijkadres

Voeding & coaching
Diestersteenweg 31
3970 Leopoldsburg

Meer info